Stroomstoring Almere

Valt de stroom in uw woning ineens uit? Volg het onderstaande stappenplan voor stroomstoring in Almere. Direct een elektricien in Almere nodig? Bel ons gerust op: 085 - 106 15 89. Wij zijn 24/7 bereikbaar bij spoed.

stroomstoring Almere

Storing verhelpen groepenkast

Stappenplan stroomstoring verhelpen

Lees hieronder de stappen die u moet zetten bij een stroomstoring in Almere:

Stap 1. Controleer of uw buren of andere woningen in de straat ook last hebben van stroom uitval.

Is dit het geval, dan is het een regionale storing en ligt het niet aan uw apparatuur of aan uw installatie.

Stap 2. Bel het landelijke storingsnummer (0800-9009).

Het landelijke storingsnummer kan u informatie verschaffen over de storing bij de netwerkbeheerder.

Stap 3. Zo niet, dan is kortsluiting of overbelasting vaak de oorzaak van een stroom storing.

Kortsluiting komt door een defect apparaat en overbelasting komt omdat uw meterkast / groepenkast het elektra gebruik op dat moment niet aan kan.

Stap 4. Doe een stekkerproef om te kijken wat de oorzaak is van de stroomuitval.

Door middel van een stekkerproef kun je erachter komen of een apparaat en welk apparaat de kortsluiting veroorzaakt.

Komt u er niet uit, dan kunt u ons altijd bellen, dan helpen wij u en komen wij indien nodig direct uw kant op. Bel ons gerust op 085 - 106 15 89.

Stroomstoring Almere verhelpen

Wanneer de stroom uitgevallen is, moet u eerst controleren of dit ook het geval is bij uw buren. Is dat niet zo? Dan moet de oorzaak gezocht worden in uw eigen huis. Om erachter te komen waar de stroomstoring zich in uw woning bevindt, kijkt u alle groepen in uw groepenkast na.

Is er bijvoorbeeld een stop doorgeslagen, of is de aardlekschakelaar omgeslagen? Dan weet u in welk gedeelte van uw woning de storing zich moet bevinden. . Biedt uw zoektocht geen oplossing voor de oorzaak van de problemen? Schakel in de regio Almere dan Precies Techniek B.V. in. Onze elektricien in Almere helpt u graag van de storing af!

Dag en nacht bereikbaar bij stroomstoring in Almere

Een onderdeel van onze service is onze storingsdienst. Deze dienst kunt u in het geval van een stroomstoring 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken, ook op zon- en feestdagen. Bel ons op het nummer 085 - 106 15 89. Bijvoorbeeld wanneer de stoppen doorgeslagen zijn, of wanneer u een ander spoedeisend probleem met uw elektriciteit heeft. Wij sturen dan direct een ervaren elektricien uit Almere naar u toe die u van dienst kan zijn.