Krachtstroom aanleggen

Wilt u een inductiekookplaat aansluiten? Komt er een bubbelbad in uw badkamer? Of gaat u voortaan zware elektrische apparatuur gebruiken in uw schuur? Dit alles kost veel stroom. Normale stroom is hiervoor vaak niet voldoende; u heeft hiervoor krachtstroom nodig. Laat krachtstroom aanleggen door een ervaren elektricien. In de regio Almere kunt u hiervoor Precies Techniek B.V. inschakelen. Onze elektriciens zetten hun jarenlange kennis en kunde graag voor u om in een concreet resultaat.

Van 1 fase naar een 3 fase aansluiting

Bij normale stroom heeft u te maken met een aansluiting tussen een fase en de nul. Hierbij gaat het om een spanning van 230 volt. Wanneer we krachtstroom aansluiten, doen we dit tussen drie fasen en de nul. Hierdoor neemt de spanning toe tot 400 volt. Er kan meer vermogen geleverd worden; zo kan ook zware elektrische apparatuur optimaal werken. Daarvoor zullen we een Perilex stekker aansluiten, een stekkertype dat geschikt is voor krachtstroom. Daarnaast is een aanpassing in de groepenkast nodig. Om het gevraagde vermogen te kunnen leveren, moet vaak een zwaardere zekering geplaatst worden.

Schakel ons in

Meer weten over onze werkzaamheden? Of wilt u onze elektricien in Almere meteen inschakelen voor het aanleggen van krachtstroom? Neem dan gerust contact met ons op. Pleeg een telefoontje naar het nummer 085 - 106 15 89, of vul ons online formulier in. Als specialist staan we in Almere en omstreken voor u klaar!