Groepenkast uitbreiden in Almere

Wilt u in de regio Almere uw groepenkast uitbreiden en bent u daarom op zoek naar een elektricien? De elektriciens van Precies Techniek B.V. helpen u hier graag mee. Het uitbreiden van een groepenkast kan bijvoorbeeld nodig zijn wanneer u nieuwe apparaten gaat gebruiken  die op een aparte groep moeten worden aangesloten. Zo wordt vaak een afwasmachine of oven op een aparte groep aangesloten. Deze apparaten vragen namelijk veel stroom. Een extra groep aanleggen is dan een verstandig idee. Wilt u uw oude groepenkast vervangen? Ook dan kunt u bij ons terecht.

De functie van een groepenkast

In ieder pand is een groepenkast aanwezig. Dit is het punt in uw woning waar de stroom binnenkomt. De stroom wordt hier vervolgens verdeeld over de verschillende groepen. Iedere groep voorziet een gedeelte van uw pand van stroom.

Gebruikt u veel elektrische apparaten tegelijkertijd? Houd er dan rekening mee dat u niet te veel apparaten op één groep aansluit. De kans is dan namelijk groot dat er een stop uitslaat. Dit is een teken van overbelasting. Een stop is dus eigenlijk een veiligheidsmaatregel. Bij overbelasting voorkomt het uitspringen van een stop ergere problemen.

Groepenkast aanleggen of vervangen

Als allround elektricien in Almere kunnen we u van A tot Z van dienst zijn. Wilt u een nieuwe groepenkast samenstellen, of uw huidige kast uitbreiden? Of wilt u een extra aardlekschakelaar aansluiten? Wij kunnen het allemaal voor u regelen. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan in de regio Almere voor u klaar!